Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
luka matošić

Novi član Uprave ZET-a dugi je niz godina bio šef brojnih osiguravajućih društava

Konferencija Dani osiguranja održava se u Opatiji
Goran Kovacic/PIXSELL
17.03.2023.
u 17:56

Otvorena su još dva javna natječaja za izbor članova Uprave, a zainteresirani kandidati mogu se prijaviti do 22. ožujka, poručuju iz Grada

Zagrebački električni tramvaj dobio je novog člana Uprave. Riječ je o Luki Matošiću, magistru ekonomskih znanosti koji je, prije no što je izabran na ovu funkciju, bio članom uprave niza osiguravajućih društava, izvijestili su danas iz gradske uprave.

Matošić je dugogodišnji menadžer s domaćim i međunarodnim iskustvom na području osiguranja, financija i računovodstva, digitalnih i zelenih inicijativa te organizacije poslovanja i upravljanja rizicima. Nakon provedenog javnog natječaja izabrala ga je Skupština ZET-a koju čine zagrebački gradonačelnik Tomislav Tomašević i njegovi zamjenici Danijela Dolenec i Luka Korlaet.

U vođenju ZET-a pridružit će se direktoru Marku Bogdanoviću. Prošloga je tjedna, podsjetimo, iz uprave Zagrebačkog holdinga otišao Boris Sesar, a trenutačno su otvorena dva javna natječaja za izbor članova Uprave. Zainteresirani kandidati mogu se prijaviti do 22. ožujka, poručuju iz Grada. 

Komentara 2

ZJ
Zjako
18:49 18.03.2023.

Još jedan uhljeb koji pojma nema o prometu

DA
Daisy55
15:53 21.03.2023.

Cijeli mandat namještaju natječaje pa onda te iste koje su izabrali smjenjuju. I tak vrijeme ide. A Zagreb stoji!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije