Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
biti ili ne biti

Novi Bandićevi auti: Ugovor ili poništenje natječaja?

Službeni auto Milan Bandić
Goran Jakuš/Pixsell
26.03.2014.
u 08:05

Idućega tjedna bit će poznato kako će se riješiti situacija s nabavom automobila za gradsku upravu - hoće li natječaj biti okončan ili će se Bandić odlučiti za druge opcije. Predviđena cijena za 23 automobila je oko 8 milijuna kuna

Do kraja idućeg tjedna odlučit će se hoće li se ugovarati novi leasing za automobile djelatnika gradske uprave, najavio je jučer gradonačelnik Zagreba Milan Bandić.

Pratite nas i uskoro ćete vidjeti hoćemo li okončati natječaj ili se odlučiti za nešto drugo, a dotad će se voziti u ovome što imaju, a to je dvije trećine manje automobila nego 2008. godine – kazao je gradonačelnik.

Već je obećao da neće potpisivati ugovor s nekom autokućom ako ne postigne 15 do 20 posto nižu cijenu od one planirane na javnom natječaju, a to je osam milijuna kuna za 23 automobila.

>>Gradonačelnik Bandić kupuje nova vozila za 8 milijuna kuna

>>Bandićeve zamjenice vozit će se u mazdama skupljim od 300.000 kn

Komentara 5

Avatar comandante
comandante
09:35 26.03.2014.

vazno da on vozi passata ali r36, provjerite cijenu ovog modela!!!!!

SZ
sandra.zg.12
12:52 26.03.2014.

Prilagodit će se autokuće...

Avatar javorko
javorko
08:44 26.03.2014.

zasto uskok vise ne krene s masovnom istragom u hramu korupcije i nepotizma zag.skupstini?Doslovno pred ocima im se odvija krminala i to vec godinama,od razlicitih igrica kao npr poklona gradskog zemljista privatnim poduzetnicima pa do razlicitih nacina izvlacenja novaca gradskog proracuna,a svako bi se dalo rasprvaljati i o cupanju starih ispravnih stabala i sadenje novih sadnica,na istom mjestu.Zag skupstina je doslovno ono sta je u onoj Jugoslaviji bilo sistem poslovanja,korupcija kao sasvim normalna pojava,zasto nije rad Uskoka pravilno rasporeden? s jedne strane istrazuju poruke koje je dan sudac slao nekome, a s druge postoji firma koja je udaljena od njih 10 minuta u kojoj bi nasli toliko kriminalnih radnji da bi sva garnitura odsjedila 200 godina.I to na prvu procjenu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije