Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Radovi u tijeku

Evo kako izgleda nova regulacija na Jadranskom mostu: Jutros bez gužve

Nova regulacija na Jadranskom mostu
Foto: Dario Topić
1/8
03.10.2022.
u 09:11

Nova regulacija prometa povećala ukupan broj trakova koji su otvoreni za promet na zapadnoj strani mosta budući da se na istočnoj odvijaju radovi.

Nakon prošlotjednog kišnog i kaotičnog ponedjeljka jutros je u Zagrebu svanulo sunčano jutro i to u doslovnom i prenesenom značenju. Izgleda kako je nova regulacija prometa poštedjela živce vozača u metropoli jutros.

Naime, kako nam javljaju čitatelji, a u što smo se i sami uvjerili, Jadranski most bio je prohodan tijekom cijele jutarnje špice uz povremeno pojačan promet. Dijelom je to zasluga nove regulacije prometa koja je povećala ukupan broj trakova koji su otvoreni za promet na zapadnoj strani mosta budući da se na istočnoj odvijaju radovi.

Naravno, za manje kolone dijelom je odgovorno i lijepo vrijeme koje je omogućilo dijelu Zagrepčana da ostave limene ljubimce i na posao se upute javnim prijevozom ili biciklom, ali budući da radovi traju već neko vrijeme dio njih odlučio je koristiti i obilazne pravce pa su tako jutros veće gužve zabilježene na čvoru Jankomir na zagrebačkoj obilaznici te na Mostu slobode i Mostu mladosti.

Podsjetimo, prema novoj regulaciji prometa teretnim vozilima zabranjeno je kretanje preko Jadranskog mosta. Također, spomenutim mostom ne voze niti tramvaji umjesto kojih je na snazi supstitucija autobusom 615. Sve to potrajat će do 24. lipnja do kada je rok za završetak radova hitne sanacije na ovom 41 godinu starom mostu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije