Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ručak s placa
Povratak na članak

Nova postava jarunskog ugostiteljstva spremno čeka turistički desant

Karirani su stolnjaci opstali, no restoran je preuređen i proširen, a uz bezuvjetno poštovanje tradicije, uvode se i elementi modernoga. Confit od pačjeg batka s musom od pečene jabuke i juneći obrazi pripremljeni metodom sous vide prava su divota

Komentari 0

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.