Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Popularni izlazak

Nova klizačka sezona – večer na ledu zabava je za cijelu obitelj

klizanje
Marko Lukunic/PIXSELL
09.10.2012.
u 19:00

Odlazak na klizanje srednjoškolcima je subotnji izlazak, pa ne čudi što je početak nove sezone izazvao i prve gužve na ulazu

Groznica subotnje večeri počela je i u novoj klizačkoj sezoni, a svoja vrata prva su otvorila klizališta na Zagrebačkom velesajmu i u Domu sportova. Koliko su dugi redovi i kakve su gužve, provjerili smo na Velesajmu. Na putu prema klizalištu grupe, većinom srednjoškolaca, s klizaljkama obješenim preko ramena, ispred blagajne 20-metarski red, gužva i krkljanac i prije otvaranja.

A unutra, uz glasnu pop-glazbu, fliper, biljar i kafić, stotine mladih na ledu. Većini je srednjoškolaca to mjesto na koje dolaze nekog vidjeti, ali i biti viđeni. Prije izlaska na led zatekli smo Damira Slonjšaka, 18-godišnjaka koji je spremno zaključio da je klizanje jedan – neopisivo dobar osjećaj. Brzo nas pozdravlja i hita na led u gužvu.

Tata Davor Kupić doveo je na klizanje tri kćeri. Jedna, 17-godišnja Tea, već se otišla klizati s društvom, a zatekli smo ga dok je pripremao svoje druge dvije klinceze za led. On se ne kliže.

– Ma nisam ja izveo kćeri nego one mene. Treniraju sinkronizirano klizanje i članice su Zagrebačkih pahuljica pa hvataju svaku priliku koju mogu da osjete led. Ja sam logistička podrška, zadužen za vožnju i pripreme za treninge. I uživam. Iako su na klizalištu bili većinom srednjoškolci, bilo je i onih nešto starijih. Tako je 53-godišnji Robert Lokar došao sa sinom, no ubrzo se pridružio ostalim roditeljima koji su se odlučili pridružiti svome podmlatku i provesti večer na ledu.

Komentara 2

BO
bodycount2
20:28 09.10.2012.

Bilo bi zgodno i da napišete koji je razlog zašto sezona klizanja na Šalati ne će početi u isto vrijeme kao svake godine......

LI
liliZG
10:04 10.10.2012.

...ovo me stvarno veseli.......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije