Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bogat program

Nova godina ne čeka se samo na glavnom zagrebačkom trgu, evo koje hit-lokacije još možete posjetiti

storyeditor/2022-12-20/PXL_281221_91292980.jpg
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/4
31.12.2022.
u 08:00

Nova se u Zagrebu i okolici čeka na više lokacija, izdvojili smo najbolje...dočeci počinju već od 11 sati ujutro, a ne sumnjamo da će fešta potrajati cijeloga dana.

Neki su sobe i apartmane rezervirali već prije nekoliko mjeseci, neki će večer provesti u kućnoj atmosferi u krugu obitelji, a neki će se zaputiti na tulume u privatnom aranžmanu. Ipak, zasigurno još postoje oni neodlučni koje još muči pitanje gdje će dočekati 2023. godinu. Za one koji su se odlučili za varijantu na otvorenom, donosimo vodič lokacija spremnih za najluđu noć u godini.

Countdown

Na Trgu Pipsi i mlade nade

Zagrijavanje za najluđu noć u godini na glavnom gradskom trgu počinje već u 19 sati uz DJ Kikija B, nakon kojeg će se na pozornicu popeti mlade nade hrvatske glazbe, izvođači The Voicea i A strane. Posljednjih sat vremena u ovoj godini zasvirat će grupa Pips, Chips i Videoclips, a pola sata nakon ponoći zapjevat će Nipplepeople.

Party na EU Adventu

Dok se častite gastrodelicijama adventskih kućica EU Adventa, neke od najpoznatijih hitova elektroničke glazbe vrtjet će poznato hrvatsko DJ ime Eddy Ramich. Party na Europskom trgu počinje već prije 17 sati, a trajat će do dva sata poslije ponoći.

Ljetno kino i DJ-i na Fuliranju

Stara godina ispratit će se i na obje lokacije Fuliranja. DJ Set James Holroyd, Pepi Jogarde i Luka Delux podizat će atmosferu na Strossmayerovu trgu, a na Oleander terasi hotela Esplanade za najbolje plesne ritmove bit će zaduženi Robert Mareković i grupa Ljetno kino.

29.11.2022., Zagreb - Ponuda hrane i pica na Adventu Fuliranje. Photo: Marko Lukunic/PIXSELL
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Na Gradecu uz masterchefove

Party na platou Gradec počinje u 20 sati, kada će hitove miksati DJ Lixon, a Staru će godinu ispratiti i Novu dočekati uz Zgroove band. Gastronomski specijaliteti spremat će se prema receptima renomiranih chefova poput Marina Medaka, Marija Mandarića te najpoznatijeg chef's trija – Melkiora Bašića, Damira Tomljanovića i Stjepana Vukadina.

Doček za klince kod Matoša

Predstava, razne animacije te druženje s Djedom Mrazom planirano je u društvu Matoša, gdje u 11 sati počinje dječji doček, a one malo starije od 17 sati zagrijavat će DJ Bondža. Zbogom staroj godini u 21 sat reći će istoimena grupa, koju čini dvojac Nikola Dabac i Stanislav Kovačić.

Stross u retro ambijentu

"Romanca", "Pjesma za novčić" te "Kao san" samo su neki od hitova koje će u podne na zapadnom dijelu Strossmayerova šetališta, prepoznatljivog po retro ambijentu, izvesti kultni Kraljevi ulice.

Klasika na Zrinjevcu u podne

Ispod zrinjevačkih krošnji, koje krasi više od 30.000 lampica, na Silvestrovo će u paviljonu u sklopu "Klasike u podne" koncert u podne održati Ansambl Strauss, a u 21 sat na pozornicu će se popeti bend Groovy cakes. U 2023. okupljene će uvesti ansambl Planet groove, a ugostiteljske kućice bit će otvorene od 10 do dva sata poslije ponoći. Prvog dana nove godine koncert će, također u zrinjevačkom paviljonu, s početkom u 18 sati održati Zagrebački orkestar ZET-a, a najmlađe će zabaviti družina Vjeverica s predstavom "Snjegović Krešo i arktičke životinje", koja počinje u 17 sati.

Ukližite u 2023. na Tomislavcu

U Ledenom parku, koji će na Silvestrovo biti otvoren od 10 do dva sata poslije ponoći, u novu ćete godinu moći uklizati, a glazbeni repertoar birat će 2 kul DJ's. Rezervacijom mjesta 2023. godinu možete dočekati i na stabilnoj poziciji Ledenog vidikovca s pogledom na klizalište i Umjetnički paviljon.

26.11.2022., Zagreb, Ledeni park, svecano otvoren predstavom Bozicna glazbena kutija. Photo: Neva Zganec/PIXSELL
Foto: Neva Zganec/PIXSELL

Najveći rock-hitovi u Petom kupeu

Najveće hitove Michaela Jacksona, The Clasha, The Doorsa, Dianne Ross i The Beatlesa u klubu Peti kupe miksat će jedan od najpoznatijih svjetskih remiksera, The Reflex.

Tamburice u Zelini

Animatori, dječji šampanjac i vatromet za mališane čekaju vas na zelinskom Trgu Ante Starčevića u 10 sati, a iz Stare godine posjetitelje će na istome mjestu ispratiti tamburaški sastav Gospodari tambura.

Goričani čagaju uz Marija Kovača

Park kod velikogoričkog Muzeja Turopolja u 17 sati nastanit će brojne maskote i akrobati, a atmosferu dječjeg dočeka podizat će DJ Mario Kovač. Za glavni doček, koji počinje u 22 sata, spremna je grupa Kings.

Grupa Vigor pa vatromet

Novogodišnji vatromet, ponuda ugostiteljskih kućica i nastup zvijezda večeri, grupe Vigor, glavni su aduti novogodišnjeg dočeka na Trgu Ivana Pavla II. u Zaprešiću, a okupljanje počinje već u 20 sati.

Komentara 1

BI
Biouskoli91
08:19 31.12.2022.

Zasto stavljate slike vatrometa, kad ste uspjesno i to 'sredili'?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije