Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
treći put u dva mjeseca

Noćas opet pukla cijev: Ogromne lokve u Sopotu neugodno iznenadile građane

Foto: Facebook/Marijo Vidra Vidović
1/2
11.09.2019.
u 10:47

Podsjetimo sličan scenarij se dogodio i jučer u Sarajevskoj ulici u Utrinama zbog čega je cijeli istočni dio Novog Zagreba sat vremena  egzistirao bez vode

Po treći put u posljednja dva mjeseca u Novom Zagrebu pukla je cijev i to u Sopotu. Noćas se to dogodilo preko puta Muzeja suvremene umjetnosti, a fotografije ogromnih lokvi osvanule su na društvenim mrežama. Stanovnici nisu dobre volje.

Podsjetimo sličan scenarij se dogodio i jučer u Sarajevskoj ulici u Utrinama zbog čega je cijeli istočni dio Novog Zagreba sat vremena  egzistirao bez vode.

Najveća drama odvila se početkom srpnja kada su u istoj ulici radovi trajali cijeli dan, a ljudi su se vodom opskrbljivali iz cisterni. 

Ključne riječi

Komentara 13

IG
Igi125
11:07 11.09.2019.

Nista cudno kad se nista ne odrzava kako treba. Bitno da gradonacelnik sanja nekakve mega projekte.

DO
dopizdilomi
11:09 11.09.2019.

Imal što za izjavt naš mili grdonačelnik u vez događnja u cjevma?

RU
rus4
11:43 11.09.2019.

Bitno da je kreten ulupao 11 milona na glupost na Savi...e,do kad ćeš ???Glupi moj narode....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije