Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jezive zabave

Noć vještica uz horore, piratski bal, Harryja Pottera ili domaći trash

Noć vještica
Foto: Pixsell
25.10.2018.
u 23:00

Kamo za Halloween? Ako želite na najzabavniji jezivi party, evo prijedloga koji će vam pomoći u potrazi

Ludim, zamaskiranim, a negdje i pomalo jezivim zabavama vrvjet će grad 31. listopada. Noć vještica odnosno popularni Halloween dovest će u brojne klubove DJ-eve ili svirke uživo pa će se za svačiji ukus naći ponešto. Jedini je uvjet na većini događaja pojaviti se kao netko drugi, sa što boljom maskom, a najstrašnija noć u godini sprema poslasticu i za filmoljupce koji u kinu Tuškanac mogu pogledati klasik među hororima, “Halloween” iz 1978. s Jamie Lee Curtis u glavnoj ulozi.

Tombola uz zombije i vampire

Svi koji se vole maskirati, a k tomu i uživati u glazbi s vješticama, zombijima ili vampirima, mogu posjetiti Vintage Industrial Bar gdje će iz zvučnika dopirati zvuci Misfitsa, američkoga horor-punk sastava. Nešto niže niz ulicu, u Bikers Beer Factoryju, zamaskirani posjetitelji mogu “čagati” uz funk zahvaljujući grupi Groovy Cakes. Zabaviti se može i u Depo klubu, kao i u Boogaloou na partyju “Vještice vs. vampiri”, iz kojega poručuju kako će DJ otići spavati tek s prvim zrakama sunca.

Klub u Hatzovoj, pak, priprema trash party na kojemu će se uz DJ-eve Kikija B-a i Lanu Del DJ moći uživati u najvećim hitovima domaće dance scene 90-ih. Jer, kako kažu organizatori, “Oš-neš, za Halloween je treš!”. Katran će imati piratski bal na četiri palube, a za dobru zabavu bit će zadužena i četiri DJ-a. End će biti odgovoran za podizanje atmosfere u Jabuci, u kojoj će se dijeliti i nagrade za najbolju masku, a čak sedam DJ-eva, među kojima su Rea i Zrna, zabavljat će publiku u novouređenoj Tvornici u kojoj će se party podijeliti na sigurnu zonu i karantenu.

Hokus-pokus za klince

Posebna zabava sprema se ljubiteljima Harryja Pottera zbog kojih će Metropolis Club postati Odaja tajni. Bit će organizirana i tombola, izbor za najbolju masku, a gosti će, poručuju organizatori, imati gdje i “parkirati” svoju metlu. Party koji će trajati do 8 ujutro, pak, zbivat će se u Laubi, gdje će nastupiti neki od europskih DJ-eva poput Dennisa Cruza, PEZNT-a i drugih. Jezive zabave priređuju i Aquarius te Močvara, a nešto manje strašno bit će za vikend uoči Noći vještica u City Centeru One, gdje će klinci moći rezbariti bundeve te sudjelovati u hokus-pokus radionicama. 

Komentara 2

Avatar Parousia
Parousia
23:15 25.10.2018.

1.Korincanima(10:20-21)"Ne,nego kazem da ono sto neznabosci zrtvuju,demonima zrtvuju, ne Bogu.A ja ne zelim da vi imate ista zajednicko sa demonima.Ne mozete piti casu Jehovinu i casu demonsku.Ne mozete jesti sa stola Jehovina i sa stola demonskoga."

DE
demokršćanin
20:23 27.10.2018.

Možda su još zabavniji jezivi partyi sjednice hrvatskog sabora.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije