Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DRUGI NASTAVAK

Nove "Fantastične zvijeri" oduševljavaju fanove povratkom u Hogwarts

Fantastic Beasts
Foto: Press Association/PIXSELL
13.03.2018.
u 23:50

Nakon premijere u prosincu 2016., prvi film iz franšize, "Fantastične zvijeri i gdje ih naći" zaradio je 819 milijuna dolara na kinoblagajnama diljem svijeta.

Drugi nastavak "Fantastičnih zvijeri" snimljen po romanu britanske spisateljice J.K.Rowling sadrži scene iz škole za čarobnjake u Hogwartsu, izravno povezujući priču s megauspješnim knjigama i filmovima o Harryju Potteru.

Trailer za Warner Brosov "Fantastične zvijeri: Zločini Grindelwalda", koji će se početi prikazivati u studenome, obožavateljima daje priliku i da prvi put vide Judea Lawa kao mladog Albusa Dumbledorea, puno prije nego što je postao ravnatelj škole vještičarenja i čarobnjaštva.

Radnja prvog iz franšize od pet novih filmova događa se nekih 70 godina prije nego što je taj dječak krenuo u školu i počeo svladavati čarobnjačke vještine.

Teaser iz "Zločina Grindelwalda" prvi je u kojem se Hogwarts prikazuje kao dio priče o "Fantastičnim zvijerima" u čijem je središtu Newt Scamander, "magizoolog" s koferom punim čudnih zvijeri.

"O Bože, Hogwarts! Dumbledore! Tema o Harryju Potteru! Smijeh! Suze! Sjećanja! Presretan sam", napisao je na Youtubeu oboževatelj Hunter.

Nakon premijere u prosincu 2016., prvi film iz franšize, "Fantastične zvijeri i gdje ih naći" zaradio je 819 milijuna dolara na kinoblagajnama diljem svijeta.

Dosadašnjih osam filmova o Harryju Potteru ukupno su zaradili vrtoglavih sedam milijardi dolara. "Zločini Grindelwalda" počet će se prikazivati 16. studenoga 2018.

Ključne riječi

Komentara 1

SA
Samson
11:19 14.03.2018.

U stvari je to prvi nastavak ili drugi stavak ali kod nas se udomaćila ta nelogičnost.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije