Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dugo selo bez Ace Lukasa

Ništa od koncerta srpske folk zvijezde u dvorani na Uskrs

narodnjaci
VL
11.03.2015.
u 12:00

Na najavu koncerta reagirao je gradski HDZ, ali ni njihov gradonačelnik ni ravnatelj dvorane ništa ne znaju

Koncert srpskog folk pjevača Ace Lukasa u Dugom Selu na sam Uskrs ipak neće biti održan, kao što se po gradu govorilo ovih dana. O mogućem koncertu u gradskoj sportskoj dvorani reagirao je dugoselski HDZ.

–Najava koncerta pjevača povezanog s ratnim zločincem Arkanom na Uskrs i u javnom objektu je provokacija. Poduzet ćemo sve preko predstavnika u vlasti da do tog ne dođe, nedopustivo je da se netko tako poigrava osjećajima građana na najveći kršćanski blagdan - oglasio se predsjednik GO HDZ-a Dugo Selo Zdravko Šuker.

Gradonačelnik Stipo Velić (HDZ) kaže da koncerta neće biti jer ni on niti ravnatelj dvorane nisu o tome obaviješteni. doznajemo da ni policija nije znala. To ide na štetu organizatoru, vlasniku kluba Siesta Srećku Jakoviću, kaže da je već uplatio kotizaciju srpskom pjevaču.

–Prošli je mjesec napunio dvoranu u Vukovaru s 5000 ljudi, uskoro pjeva u klubu Urnebes u Zagrebu. Već sam organizirao slične koncerte i u klubu i nije bilo problema - kaže on. 

Komentara 4

IV
ivanjoksimovic
12:19 11.03.2015.

Cime se oni bave ...

OR
"orlando"
12:23 11.03.2015.

Po meni je gore kad hrvatski pjevači idu u Srbiju pjevati "četnicima i arkanovcima"

Avatar zong
zong
12:51 11.03.2015.

U kome vremenu mi živimo, polotičari brane koncerte jer im pjevač nije podoban po broju krvnih zrnaca... Gdje će Srbin pjevati na katolički Uskrs... To je ta logika. Hrvatska i Hrvati su pedalj dalje od ISISa. Jedini je problem što mi idemo u nazad , prema njihovim shvaćanjima!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije