Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Zagreb ZG Vijesti

'Nisam savršen, ali sam još uvijek najbolji, nikoga ne tužim'

Na upit ima li primjedbi na rad koalicije, Bandić je rekao kako ima primjedbi jedino na svoj rad, da treba bolje, jače i odgovornije i da je to sad čuo od građana
06. ožujka 2019. u 12:50 14 komentara 346 prikaza
Milan Bandić
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
Pogledajte galeriju 1/3

Predsjednik stranke rada i solidarnosti Milan Bandić komentirao je funkcioniranje vladajuće koalicije poručivši da se ne treba bojati za predsjednika SDSS-a Milorada Pupovca, koji je najavio moguće napuštanje koalicije, jer on neće izaći iz koalicije.

Kompleks u Španskom Gradnu koči sudski proces Bandić bi sad bazen s karting staze prebacio na ŠRC Špansko

"Ne bu taj izišel iz koalicije", rekao je Bandić novinarima ispred Gradske skupštine.

Na upit ima li primjedbi na rad koalicije, Bandić je rekao kako ima primjedbi jedino na svoj rad, da treba bolje, jače i odgovornije i da je to sad čuo od građana.

Upitan misli li da se u Hrvatskoj širi netrpeljivost prema Srbima Bandić je uzvratio da je Zagreb multietničan, multikuturalan i multikonfesionalan grad, a on može govoriti o onome za što odgovara. Poručio je kako kolege iz 26 europskih metropola mogu doći "učiti od Bandića u gradu kako se živi multietničnost, multikulturalnost i multikonfesionalnost". "Pojedinačne incidente osuđujem u startu i ne treba ih tumačiti kao pravilo", naglasio je Bandić.

Na novinarski upit hoće li ići malo u Liku, Bandić je odgovorio kako je neki dan bio u Doljanima, 18 kilometara od Ličkog Osika te najavio da će u petak opet biti u Lici i Zadru te napomenuo kako su ga zvali kolege, jer "ide lista županijsku skupštinu" pa će otići.

"Sastav liste govori o politici Stranke rada i solidarnosti, konzultirajte listu za županijsku skupštinu pa ćete vidjeti što znači kadrovska politika", rekao je Bandić.

Na pitanje tko je sve dao pismo namjere za tzv. "zagrebački Manhattan", Bandić je novinarima rekao kako će dobiti odgovor u svoje redakcije te da ga ne zanimaju imena, nego samo je li se javilo dovoljno ponuditelja kako bi se izabrao najbolji.

Prosvjed stanovnika Novog Petruševca Preseljenje Seoba Roma iz Jelkovca: Ne želimo iz novih stanova u ruševinu

Upitan dijeli li premijerovo mišljenje da je situacija sa slobodom medija u Hrvatskoj besprijekorna, s obzirom na činjenicu da je jednoj novinarki policija došla u redakciju i legitimirala je, Bandić je novinarima zahvalio na korektivu u onome što radi u Zagrebu.

"Nisam savršen, ali sam još uvijek najbolji, a mislim da i vi niste savršeni, ali ste najbolji, jer drugih nema", rekao je novinaru. "Ja nikoga ne tužim i ne tužim se nikome, radim, trpim, primam udarce, tako će biti i ubuduće dok budem radio i imao rezultate", kaže Bandić. 

Na novinarsko tvrdnju da je podigao više tužbi protiv novinara i medija, Bandić je odgovorio kako više nikoga ne tuži i nema spor ni s kim.

Video: Osnivanje sportskog megaholdinga

ZADIRANJE U PRIVATNOST
Skandal na granici: Novinara Večernjeg lista policija skinula do gola zbog filtera za cigarete
Nema dobrog vrta bez osnovnog alata
ALAT ZA PRAVE MAJSTORE
Nema dobrog vrta bez osnovnog alata, imate li ih sve doma?
 • Avatar liquidsky
  liquidsky:

  Što manji pimpek - to veće hvastanje. Što veća kukavica - to više razbacivanja "znanjem". Dvadesetak godina Bandić čvrsto dokazuje ove drevne psihološke obrasce.

 • :

  Sve povezano s njim već je odavno postao mentani teror i populistički horor najviše vrste.

 • Avatar javorko
  javorko:

  kakvi si to osoba covjek?Jel se pitas to kad se pogledas u ogledalo?