Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
humanitarni koncert

Nina Badrić, Marko Tolja i brojni drugi za spas vrtića na Vrhovcu

vrtić Sunčev sjaj – Nazaret
Sunčev sjaj – Nazaret
13.12.2012.
u 15:49

Zgrada vrtića stara je i dotrajala pa su roditelji i Milosrdne sestre Sv. Križa pokrenuli akciju za spas vrtića u kojem djecu odgajaju 42 godine

Vrtiću Sunčev sjaj – Nazaret na zagrebačkom Vrhovcu prijeti zatvaranje i to nakon 42 godine uspješnog rada. Razlog je dotrajalost zgrade vrtića čemu se želi doskočiti velikom humanitarnom akcijom koju organiziraju Milosrdne sestre Sv. Križa i roditelji djece volonteri. 

Dio akcije je i humanitarni koncert koji će se u nedjelju u podne održati u Međubiskupijskom sjemeništu. Program će voditi Barbara Radulović, a pozivu da pomognu odazvali su se Nina Badrić, sestre Ivana i Marija Husar, Marko Tolja, Sandra Bagarić, dječji zbor Pavleki te izvođači iznenađenja.

– Cilj nam je prikupiti sredstva za uređenje vrtića kako bi bio spreman za rad u jesen 2013. godine. Vrtić njeguje osobni pristup svakom djetetu, roditelju i obitelji, u njihovim duhovnim, socijalnim i intelektualnim potrebama te formiranju temeljnih vrijednosti za život. Gradnjom novog vrtića pomogli bismo također i gradu Zagrebu te općini Črnomerec da se problem manjka mjesta u vrtićima bar djelomično riješi, s obzirom na to da bi se u novom vrtiću osigurao smještaj za 50 do 70 djece, poručili su iz vrtića. 

 

Komentara 2

DH
dalibor.hren
16:44 13.12.2012.

Sve je jasno ko dan: komunjare na vlast i časne sestre ne mogu voditi vrtić. Kretenizam!

KA
kakodosadno
10:30 14.12.2012.

Ma dajte molim vas. Kakav je to problem? Pa Kaptol grca u novcu, a sad nema par kuna za obnovu tog vrtića, ali ima za oblagati zgradu za biskupe na Ksaveru poludragim oniksom i na to slupati skoro 10 miliona kuna uz neka bezvezna objašnjenje zašto je to njima potrebno. Ionako taj vrtić nije namjenjen svim običnim smrtnicima. Ne zavaravajte se da ćete djete upisati kod njih tako lako jer eto to je crkva, a oni kao imaju razumjevanja za djecu i roditelje. Šipak.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije