Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HEINZELOVA

Projurio kraj policije, prošao kroz crveno pa 'zaradio' paprenu kaznu

Šibenik: Policija zaustavljala vozačice i dijelila im ruže povodom Dana žena
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
20.12.2021.
u 15:30

Vozaču je izrečena i zabrana upravljanja motornim vozilom „B“ kategorije u trajanju od mjesec dana

Pune je ruke posla, prema svemu sudeći, proteklog vikenda imala zagrebačka policija. Jučer,  desetak minuta iza ponoći, bili su u uobičajenoj kontroli u Heinzelevoj pored broja 98. Približavao im se automobil zagrebačkih registracija, a za volanom 24-godišnjak. Međutim, nije se zaustavio na znak "Stop policija" već ih je ignorirao i projurio pored njih Radničkom u smjeru juga. 

- Dolaskom do križanja s Pokupskom prošao je kroz raskrižje za vrijeme dok je bilo uključeno crveno svjetlo na semaforu za njegov smjer kretanja. Obavljenom kontrolom kod kućnog broja 218 utvrđeno je da je vozilom upravljao pod utjecajem alkohola od 0,93 gr/kg kao i da je upravljao pod zabranom. Vozač je uhićen i smješten u Jedinicu za zadržavanje i prepratu, a zatim i priveden na Sud. Na Općinskom prekršajnom sudu proglašen je krivim te mu je izrečena novčana kazna u iznosu od 19.000 kuna kao i zabrana upravljanja motornim vozilom „B“ kategorije u trajanju od mjesec dana - priopćili su iz Policijske uprave zagrebačke.

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Kajimalima
Kajimalima
19:05 20.12.2021.

Sigurno neki tatin sinek. J... te 19000kn i mjesec dana bez vozačke. Da sam ja to napravil bil bi u buksi godinu dana jer sam šljaker

LI
liliZG
18:25 20.12.2021.

pod utjecajem alkohola i zabranom,... nova zabrana od mjesec dana mu ionako niš ne znači , tim ponavljačima istih djela treba odrediti da se oduzme auto i proda na dražbi... naplati kazna , ostatak u državni proračun , stavka zdravstvo, liječenje od ovisnosti i rehabilitacijom od trauma izazvanih prometnom nesrećom od strane pijanih, drogiranih i sl. vozača.

IG
igorl
12:54 21.12.2021.

Kazna za voznju bez vozacke - oduzimanje vozacke? Izvrsno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije