Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nove vožnje

Nextbikeom do lokacija najpoznatijih filmova

Obilazak biciklom
Foto: Tomislav Miletić/Pixsell
Autor
Sandra Golemac
01.04.2014.
u 15:00

Nextbike od travnja nudi novu turističku ponudu trosatnog obilaska grada za 180 kuna po osobi. Dvije su ture - "Od parka do parka" i "Lokacije na kojima su se snimali poznati filmovi"

Kako bi doživljaj grada bio što uzbudljiviji, ekipa koja se krije iza Nextbikea, prvog i najvećeg sustava javnih bicikala u Zagrebu, osmislila je najnoviju turističku ponudu obilaska grada koja počinje u travnju.

U ponudi su dva programa “Od parka do parka” (Maksimir – Zrinjevac – Ribnjak) i “Lokacije na kojima su se snimali poznati filmovi”. Tako će turisti moći obići hotel Esplanade u kojem se snimao “Proces” velikana Orsona Wellesa, Zapadni kolodvor koji je bio set za film “Wallenberg” Lamonta Johnsona, potom Oktogon u kojem su Meryl Streep i Kevin Kline snimali “Sofijin izbor”, Gradsku kavanu u kojoj se snimao “Mussolini”, park Zrinjevac u kojem se snimala poznata televizijska miniserija “Vjetrovi rata” Dana Curtisa i ostale lokacije.

Ture traju od 2,5 do 3 sata, a cijena je 180 kuna po osobi.
– Cilj nam je bio, osim onih klasičnih, ponuditi i nekonvencionalan obilazak za turiste. Mislimo da je to povoljno za sve koji se odluče jer nakon aktivacije nextbike-računa za 79 kuna bicikl mogu koristiti idućih šest mjeseci – poručio je Krešimir Dvorski, jedan od autora. Mjesto i vrijeme polaska su, dodaje, po dogovoru sa zainteresiranim korisnicima, a rezervacije se mogu napraviti na info@nextbike.hr.

>>Javni bicikli hit su među turistima, a korisnika je sve više

Komentara 1

SC
schteff
11:10 02.04.2014.

180 kuna ???!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije