Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bespravna gradnja

Nexe beton sam počeo rušiti svoje ilegalne objekte u Blatu

rušenje (1)
Jurica Galoić/PIXSELL
15.03.2013.
u 13:00

Objekti ne rade tri godine i već smo ih mislili srušiti jer za njih nismo dobili nove dozvole – kažu u Nexeu

Ministarstvo graditeljstva i prostornog uređenja nastavilo je akciju rušenja bespravno sagrađenih objekata u Zagrebu uklanjanjem objekata tvrtke Nexe beton na Karlovačkoj cesti. Investitor je sam počeo rušiti objekte, među kojima su i skladišta i postrojenja.

– Objekti nisu u pogonu već tri godine. Kako se oko nas sagradilo naselje, nismo mogli dobiti nove dozvole, pa smo drugdje sagradili modernije objekte. Ove smo ionako trebali prenamijeniti – kaže Tadija Orlović iz Nexe betona.

>>Sami počeli rušiti svoje zgrade, ministarstvo stiže u inspekciju

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije