Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nexe beton

Sami počeli rušiti svoje zgrade, ministarstvo stiže u inspekciju

'19.02.2013., Vir - Bageri za rusenje bespravno sagradjenih objekata stigli na otok.  Photo: Zeljko Mrsic/PIXSELL'
'Zeljko Mrsic/PIXSELL'
14.03.2013.
u 14:26

Ministarstvo graditeljstva i prostornoga uređenja nastavlja akciju uklanjanja bespravno sagrađenih objekata na području grada Zagreba.

Ministarstvo graditeljstva i prostornog uređenja nastavilo je akciju rušenja bespravno sagrađenih objekata po Zagrebu. Akcija je započela rušenjem nadstrešnice autoservisa u Gajevoj, a danas se nastavila uklanjanjem objekata tvrtke Nexe beton d.o.o. na Karlovačkoj cesti.

Investitor je sam krenuo s uklanjanjem poslovno-računovodstvene zgrade, odlagališta otpadnog betona, kolske vage, kotlovnice za betonaru, separatora otpadnog betona, poslovno-upravljačkog kontejnera, skladišta rezervnih dijelova te postrojenja za proizvodnju betona, što su sve objekti koji se nalaze na zemljištu.

 -Objekti na toj lokaciji nisu u pogonu već tri godine. Kako se oko nas sagradilo naselje, nismo mogli dobiti nove dozvole, pa smo na drugoj lokaciji sagradili modernije objekte, a ove smo ionako trebali prenamjeniti,  objasio nam je Tadija Orlović, direktor logistike i mehanizacije u Nexe betonu.

 

Komentara 1

LA
larala
12:50 14.03.2013.

"Na navedenoj lokaciji nalazi se više građevina koje će se uklanjati. To su poslovno-računovodstvena zgrada, odlagalište otpadnog betona, kolska vaga, kotlovnica za betonaru, separator otpadnog betona, poslovno-upravljački kontejner, skladište rezervnih dijelova te postrojenje za proizvodnju betona." ma, što bi gradilii i zapošljavali ljude kad je ovoj vladi i ministarstvu cilj sve srušiti i uništiti..... što bi se u hrvatskog legaliziralo po 500 eura kao u sloveniji kad smo mi napredna država gdje je cigla, beton, zemljište za lipu pa treba proracuna bar malo zaraditi....fuj

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije