Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kaos u metropoli

Nevrijeme poharalo Zagreb: Jak vjetar rušio stabla. Vatrogasci cijelo jutro na intervencijama

Zagreb: Srušilo se stablo na automobil u Marti?evoj ulici
Foto: Sinisa Strcic/PIXSELL
1/6
16.05.2023.
u 11:24

Kolnici su mokri i skliski te se formiraju kolone vozila, a zbog čega dolazi i do duljih čekanja i zaustavljanja, posebice na prilaznim gradskim cestama.

Nevrijeme, kiša i vjetar nisu zaobišli ni hrvatsku metropolu u kojoj su vatrogasci od jutra na terenu. Prvo su nešto prije 9 sati dobili poziv sa Zelengaja o srušenom stablu, da bi 15-ak minuta kasnije na intervenciji u Dubravi ispumpavali vodu. Sablasne fotografije stižu i iz Martićeve gdje se stablo srušilo na prometnicu i obližnje parkirane automobile.  Kako doznajemo od vatrogasaca, od ranog jutra imali su ukupno 12 intervencija, od čega polovica odlazi na uklanjanje stabala.

Kako smo ranije izvijestili, jutros su zastoji i kolone bile u cijelome gradu, najgore je bilo na zagrebačkoj obilaznici između čvorova Kosnica i Buzin gdje su u tijeku radovi pa se vozi jednom stranom kolnika uz privremenu regulaciju prometa. Gužve su bile i na Slavonskoj, Vukovarskoj te na prometnicama u centru.

16.05.2023., Zagreb - Srusilo se stablo na auto u Marticevoj ulici. Photo: Sinisa Strcic/PIXSELL
Foto: Sinisa Strcic/PIXSELL
16.05.2023., Zagreb - Srusilo se stablo na auto u Marticevoj ulici. Photo: Sinisa Strcic/PIXSELL
Foto: Sinisa Strcic/PIXSELL

Jutarnja prometna gužva, kao i kiša koja uz vjetar pada na cjelokupnom gradskom i prigradskom području, usporava tramvajske i autobusne linije. Kolnici su mokri i skliski te se formiraju kolone vozila, a zbog čega dolazi i do duljih čekanja i zaustavljanja, posebice na prilaznim gradskim cestama.

Autobusna linija 224 (Dubec - Novoselec), od 7 sati, prometuje skraćeno do Brestovečke 128, zbog stabla koje se srušilo na prometnicu kod obližnjih teniskih terena, izvijestio je ZET ovoga jutra.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije