Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iskustvo sniženja

Dvije različite cipele za “samo” 180 kuna

Sniženje u Zagrebu
Marko Lukunić/PIXSELL
15.03.2015.
u 22:51

Izloženu desnu probamo i potražimo drugu, lijevu cipelu, a u kutiji – ista cipelica, ali drukčije boje.

Mekane, kožnate (barem tako izgledaju jer na deklaraciji ne piše) cipelice kao stvorene za dvogodišnjakinju. Izloženu desnu probamo i potražimo drugu, lijevu cipelu, a u kutiji – ista cipelica, ali drukčije boje.

– Gospođo, pa zato su toliko puno snižene – objašnjava nam prodavačica. Pokušaj dozivanja k pameti da ne mogu za 180 kuna prodavati dvije različite cipele završio je i više nego neslavno.

>> Sniženja triput godišnje, jeftinije mora biti 20% robe

– Ova na vašoj curici je izložbena i posvijetlila je jer je bila izložena svjetlosti. Drugu samo trebate doma staviti na sunce – dobili smo “stručan” savjet. Ponajprije zbog djetetova oduševljenja odlučili smo potražiti drugi par tih cipela, a i u drugoj kutiji – situacija ista. A kako to da je i u drugoj kutiji “posvijetlila” opet lijeva? Odgovor prodavačice bio je: “Ha”.

>> Ovo su 2 zlatna pravila dobrog šopinga

Ključne riječi

Komentara 1

OK
okus
12:08 16.03.2015.

Jel' to kinesko smece?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije