Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zbunio prolaznike

Nesvakidašnji prizor na zagrebačkim ulicama, Starim Trnjem jutros prošetao poni

Sklonište Dumovec
24.04.2023.
u 11:15

Inače stanovnik konjičkog kluba na Bundeku prošetao se Mostom slobode do druge obale Save, a na teren je, po dojavi policije, izašla terenska ekipa iz Dumovca

Neobičan šetač jutros je zbunio brojne prolaznike na Starom Trnju. Naime, sportskim centrom odlučio se prošetati poni, a o svemu su na svom Facebook profilu izvijestili iz zagrebačkog Skloništa za nezbrinute životinje Dumovec, čija je terenska ekipa intervenirala odmah po dojavi policije, koja je ponija u međuvremenu pričuvala. 

Dolaskom na teren ustanovili su kako poni, srećom, nije ozlijeđen, očitali su mu čip te nazvali vlasnika koji ga je preuzeo, a od kojeg su potom doznali kako je njegov ljubimac inače stanovnik konjičkog kluba na Bundeku. 

– Kad je čovjek jutros došao u klub, opazio je da su ulazna vrata u prostor gdje je bio poni, otvorena. Pretpostavlja da ih je netko namjerno otvorio kako bi ponija pustio u zagrebačku noć –  stoji u objavi u kojoj dodaju kako je neobični šetač, po svemu sudeći, preko Mosta slobode prešao na drugu obalu Save. 

Komentara 2

LN
lotrscak_nije_iz_ZG
20:07 24.04.2023.

Ja mislio da je to Rada Borić

EB
EBERT
13:00 25.04.2023.

Bas je slatki .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije