Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VEČERNJAKOVA IZLOŽBA

Neovisnost u 350 fotografija

Patrick Macek/PIXSELL
23.06.2021.
u 10:23

Fotografija Patrika Maceka je uvrštena među 350 radova na Večernjakovoj izložbi “30 godina hrvatske neovisnosti” koja se u Gliptoteci HAZU može besplatno razgledati do kraja lipnja.

Više od 20.000 prosvjetnih radnika okupilo se na prosvjedu “Hrvatska mora bolje” koji je 25. studenoga 2019. održan na Jelačićevu trgu.

Željeli su da se podignu koeficijenti složenosti poslova, a štrajk zaposlenih u obrazovanju završio je kad je Vlada odlučila popustiti i u tri navrata povećati ga za 6,11 posto. Prosvjed je objektivom zabilježio Patrik Macek, a fotografija je uvrštena među 350 radova na Večernjakovoj izložbi “30 godina hrvatske neovisnosti” koja se u Gliptoteci HAZU može besplatno razgledati do kraja lipnja. 

Komentara 1

SI
sisavac
11:54 24.06.2021.

'Željeli su da se podignu koeficijenti složenosti poslova..' koliko složen posao oni rade, da imaju nastavne programe, određeno točno što će koji sat reći, ispiti su unificirani, ni tu se ne trebaju potruditi, rade 3-4 sata dnevno, u pola jedan su već u lidlu ili sparu u šopingu, do 3 popodne na kavici, onda svi jadni doma idu, jako su se naradili... u petak ne mogu dočekati kraj sata, jer idu na produženi, sredinom lipnja oni su već duboko na ljetovanju, moljakaju ravnatelje da ih puste i na kraju mjeseca kolovoza, jer im je taman onda nešto upalo. da, ovo je fotografija koju treba uokviriti negdje. rade efektivno 6 mjeseci, ful plaća za 12 mjeseci, od 40 satnog tjedna oni odrade 18-22, i to školska sata, sebe smatraju posebnima i jako pametnima, a jedini od svih struka ne odlaze van u njemačku, tražiti bolji posao. to ste shvatili? ova slika je čak i malo groteksna.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije