Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Posebna regulacija

Nema odgode, zatvara se Glavni kolodvor na deset dana

Glavni kolodvor
Davor Puklavec/PIXSELL
27.02.2013.
u 10:36

Radovi se više ne mogu odgađati, izvijestili su iz Hrvatskih željeznica, jer im slijede i intenzivni radovi na prugama u zagrebačkome željezničkom prstenu

Od petka 1. ožujka u 23.00 sata do ponedjeljka 11. ožujka 2013. u 4.00 sata bit će zatvoren zagrebački Glavni kolodvor te će biti na snazi posebna regulacija željezničkog prometa. Kupljene karte u ovom razdoblju vrijedit će i za prvu zonu ZET-a.

Kolodvor se zatvara zbog završne faze radova na izmjeni signalno-sigurnosnog uređaja, a svi putnici koji posljednjih dana kupuju karte za vlak dobivaju i letak s novom organizacijom prometa u vrijeme trajanja radova, izvijestili su iz Hrvatskih željeznica.

Radovi se više ne mogu odgađati, izvijestili su iz Hrvatskih željeznica, jer im slijede i intenzivni radovi na prugama u zagrebačkome željezničkom prstenu.

Naime, odmah nakon završetka radova u Zagreb Glavnom kolodvoru počinje remont dionice Zagreb Glavni kolodvor – Zagreb Klara vrijednosti 80 milijuna kuna. Pripremni radovi na toj dionici počinju već 13. ožujka 2013, za vrijeme ljetnih mjeseci planirana su i dva velika remonta na dionicama Velika Gorica – Turopolje (vrijednosti 109 milijuna kuna) i Borongaj – Dugo Selo (vrijednosti 280 milijuna kuna). Ta dva remonta izazvat će nešto veće poteškoće u tijeku prometa te su stoga i planirani na ljeto kada je frekvencija putnika manja, piše u priopćenju Hrvatskih željeznica.

>>Zapadni kolodvor i Maksimir nisu spremni za čak 80.000 putnika

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije