Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 65
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
večeras u cekateu

Nekadašnje kino Triglav kao mjesto sjećanja

Kino Triglav
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/2
16.03.2016.
u 14:00

U Centru za kulturu Trešnjevka od 20 sati studentica Sara Mikelić predstavlja rezultate istraživanja o bivšem kinu Triglav, u kojem je sad drogerija

Komentara 1

Avatar Hazl113
Hazl113
22:57 16.03.2016.

Mada sam bio daleko od kina Triglav, nije mi bilo problem tamo ići pogledati koji film. Pošto je relativno blizu bila pizzerija Purger spojili smo ugodno sa korisnim. U većini slučajeva kino Triglav i Zagreb su prikazivali isti film tako da se moglo reći da je kino Triglav bio mali Zagreb. E ta dobra stara vremene prije pojave pristupačnijih video uređaja. Sretan sam što sam upravo ta generacija, vjerojatno posljednja koja je uživala u ta vremena.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije