Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prvo jutro novog doba

Nebo nad Zagrebom: Proljeće Zagreb zažarilo suncem

Zagreb proljeće 2014
Foto: Borna Filić/PIXSELL
1/9
21.03.2014.
u 09:33

Prvi je dan proljeća u gradu sunčan, danas temperature i do 20 °C, sutra moguća naoblaka, a u nedjelju i kiša...

Od danas su nam dani sve dulji, a već nam je prvo jutro ovogodišnjega proljeća donijelo žarko sunce, koje je na zagrebačke zgrade, ulice i trgove "otisnulo" svoje zrake.

To je, vjerujemo, oraspoložilo većinu koja još danas mora izdržati na poslu – pred nama je i vikend u kojem ćemo se rado prepustiti sve vedrijim tonovima novoga godišnjeg doba.

Foto: Goran Stanzl/Pixsell i Getty Images

Tijekom petka, prema vremenskoj prognozi, očekuje nas u Zagrebu temperatura i do 20 Celzijevih stupnjeva, dok je u subotu moguća naoblaka, a u nedjelju, nažalost, i pljusak s grmljavinom. Uživajte još u ovim jutarnjim prizorima dok možete...

Foto: Goran Stanzl/Pixsell i Getty Images

Foto: Goran Stanzl/Pixsell i Getty Images

Komentara 1

SU
Sunčica11
13:42 21.03.2014.

Dobar dan, već sam naišla na jako puno loše napisanih, nelogičnih i neispravnih članaka na Vašem portalu i zaista ne razumijem kakve ljude vi zapošljavate da Vam ih pišu? Ovaj novinar bi se trebao vratiti tamo negdje u 2. razred osnovne škole, gdje se uči da se duljina dana povećava od 21.12. do 21.6. Zar taj novinar nije primijetio da smo ove zime oko Božića u 16.30 već bili u mraku, a sada nam je dan sve do 18.30? Ljudi moji, dajte se malo skoncentrirajte.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije