Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
apsurd

'Ne pomogne li mi vlada, postat ću beskućnik'

milo radulović
Jakov Novak/VLM
20.06.2013.
u 09:15

Milo se našao pred apsurdom: ostao je bez posla, ali mu poslodavac ne želi vratiti radnu knjižicu

Milo Radulović došao je na Markov trg malo prije podneva. Na nesnosnom toplinskom valu čekao je zvuk gričkog topa kako bi počeo svoj prosvjed u kojemu ga nitko nije podržao. 

Kako smo već pisali, nakon što je zadobio teške ozljede tijekom pljačke kioska u kojem je radio, Milo Radulović dobio je otkaz. Iako je radio devet mjeseci, poslodavac ga je prijavio tek nekoliko dana prije same pljačke, no nakon otkaza nije mu vratio radnu knjižicu niti ga je odjavio sa zdravstvenog osiguranja. 

– Bio sam na razgovorima za posao, neke su mi ponudili, ali bez radne knjižice ne mogu ništa. Novu ne mogu izvaditi bez stare, a na policiji su mi rekli da odglumim da sam je izgubio i platim. No ja novca više nemam. Imam neisplaćene plaće koje ne mogu dobiti, morao sam prodati sve vrijedno što imam da platim režije, posudio sam novac od koga god sam mogao. Ako do kraja dana ne skupim za režije, danas postajem beskućnik – objasnio je razloge svog dolaska na Markov trg Radulović. 

– Ušao sam u vrtlog iz kojega ne mogu izići. Prije tri mjeseca sa skupinom bivših zaposlenika te tvrtke poslao sam dopise svim institucijama, no do danas nisam primio nikakav odgovor. Preostalo mi je još samo moliti deset minuta vremena nekoga iz Vlade – dodaje Milo. 

Uspio je ući u Vladu, a nakon minute izišao je van. 

– Dali su mi broj telefona koji trebam nazvati i objasniti svoj problem. Mogu ga dodati kolekciji brojeva u imeniku – zaključio je Milo.

>>Radio na kiosku, opljačkali ga i istukli pa dobio i otkaz

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije