Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
record store day

Nastupima uživo obilježavaju svjetski dan dućana vinilnih ploča

Kawasaki 3P
Foto: Goran Jakuš/Pixsell
1/2
18.04.2014.
u 14:33

U Dancing Bearu u Gundulićevoj 7 u subotu 19.4. od 11 sati sviraju Kawasaki 3P, Dunja Knebl i Kololira, Filip Fantoni i Matija Cvek

Kako i priliči jednom ozbiljnom glazbenom dućanu, Dancing Bear CD shop u Gundulićevoj 7 će u subotu 19. travnja vrvjeti događanjima i izdanjima kojima će se proslaviti svjetski dan 'Record Store Day'.

Slavlje će startati u 11.15 sati pretpremijernim preslušavanjem singla Loš, zao kojime jedinstveni, mnogoljudni, čudotvorci Kawasaki 3P najavljuju izlazak dugoočekivanog trećeg studijskog albuma koji će za Dancing Bear Records biti objavljen u listopadu 2014. Novi singl će u subotu biti pušten nekoliko puta kako bi ga mogli čuti svi viniloljupci namjernici.

U 11.30 sati polusatni akustični koncert održat će čuvarica hrvatske glazbene baštine Dunja Knebl koja će u pratnji benda Kololira, s kojim je prošle godine objavila album "Tamo doli", friško nominiran za nagradu Porin u kategoriji "najbolji album etno glazbe".

Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL

Foto: Ivo Čagalj/Pixsell

Nakon Dunje & Kololire, točno u podne malu scenu Dancing Bear dućana preuzet će zagrebački kantautor Filip Fantoni. On će kroz polusatni akustični set predstaviti svoje pjesme 'Ines', 'Onako škiljiš' i 'Horoskop' koje će biti uvrštene na njegov prvijenac čiji nas izlazak očekuje u lipnju 2014.

Matija Cvek, mladi pjevač koji je tek prošlo ljeto zaplovio u svijet glazbe, publici u shopu predstavit će se u 12.30 sati.

Sva nabrojena glazbena događanja održat će se u čast vinilima pa Dancing Bear shopovi u Zagrebu, Splitu i Osijeku, Pothodnik pozivaju sve zaljubljenike u glazbu i ploče da dođu i pregledaju što sve ima u velikom izbor raritetnih, limitiranih, nikad objavljenih te samo povodom tog dana objavljenih LP izdanja.

Komentara 1

ZA
zagreb1111111111
10:20 27.04.2014.

Nikada mi nisu bile jasne te LP.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije