Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Produljena trasa

Napokon ih povezala linija 159, ali i dalje ne vozi nedjeljom

05.02.2016., Okretiste autobusa na Savskom mostu, Zagreb - Putnici na liniji 159, Savski most - Strmec Odranski zale se jer navedena linije ne vozi nedjeljom.  DKS_56132059 Photo: Goran Stanzl/PIXSELL
19.08.2016.
u 15:53

Riječ je o trasi koju je teško propješačiti, a povezivanjem se rješava i problem premalog broja polazaka autobusa na koji građani također upozoravaju.

Autobusna linija 159, koja povezuje Savski most i Odranski Strmec, od jučer prometuje i kroz susjedni Odranski Obrež. Na problem nepovezanosti ovih dvaju naselja Večernji je list upozoravao u tekstu u kojemu su se građani žalili kako je besmisleno da dva mjesta udaljena samo nekoliko kilometara nemaju zajedničku liniju. Riječ je o trasi koju je teško propješačiti, a povezivanjem se rješava i problem premalog broja polazaka autobusa na koji građani također upozoravaju. Vladimir Iviček, predsjednik Vijeća gradske četvrti Brezovica, istaknuo je jučer da je pješačenje mještanima stvaralo velike poteškoće, posebice zimi. Ipak, i dalje nijedan autobus u Odranski Strmec ne vozi nedjeljom, što je također golem problem.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar XPBAT XPBOJ€ XOPBAT
XPBAT XPBOJ€ XOPBAT
19:03 21.08.2016.

A i subotom samo tri polaska

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije