Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DRUŽENJE ČETVRTAŠA

Nakon četiri godine, održan novi Veseli Sajam mogućnosti u Krašiću: Slijedi i nova predstava za djecu

Foto: Kazalište Škrabe
1/7
25.05.2024.
u 08:00

Kazalištarce sad očekuje nastup na predstavljanju knjige "Vrelo zavičaja" u Glazbenoj školi Jastrebarsko u subotu, 25. svibnja, a u punom jeku su i pripreme za završnu predstavu "Ivana se vraća kući". Zainteresirani glumci mogu se javiti za sudjelovanje

Nakon četiri godine pauze u petak, 17. svibnja 2024. u organizaciji  Policijske postaje Jastrebarsko održan je još jedan uspješan Sajam mogućnosti. Sajam mogućnosti zamišljen je kao veseli sajam na kojem učenici četvrtih razreda čitavog jaskanskog kraja mogu istražiti svoje mogućnosti – pogledati i isprobati čime se sve mogu baviti u svoje slobodno vrijeme.

Jaskanski kazalištarci,među kojima ima glumica i glumaca iz Jastrebarskog, ali i iz Pribića, Okića, Kupinca, Domagovića te mnogih drugih dijelova jaskanskog kraja, predstavili su se pjevačkom i plesnom točkom, a ukratko su o svemu čime se bavi Kazalište Škrabe prisutne upoznale glumice Nika Valečić, Gita Maria Rak, Tena Novosel i Alina Zentner. Kao pjevačice iskazale su se dvije Cruelle de Vil – već iskusna Maja Žalac i mlada nada Sara Popović. 

Foto: Kazalište Škrabe

Foto: Kazalište Škrabe

Kazališnu ekspediciju je u Krašić vodila umjetnička voditeljica Kazališta Klementina Škrabe, uz pomoć iskusnih glumica Marte Brkljačić, Jane Valečić, Doriana Rodića i Nike Pavelića, a na štandu je bila posebna gužva kad su se tijekom nagradne igre dijelili prigodni kazališni pokloni. Za odličnu suradnju i organizaciju ovog, ali i svi dosadašnjih Sajmova mogućnosti kazalištarci posebno zahvaljuju jaskanskom kontakt-policajcu Ivanu Petkoviću.   

Kazalištarci su već te iste večeri nastupili kao recitatori na poetsko-glazbenom programu "Svetom Duhu na čast", a sada ih očekuje nastup na predstavljanju knjige "Vrelo zavičaja" u Glazbenoj školi Jastrebarsko u subotu, 25. svibnja, a u punom jeku su i pripreme za završnu predstavu "Ivana se vraća kući".

Sezona će tom predstavom, podjelom diploma i kazališnim partyjem završiti u utorak, 25. lipnja 2024. u jaskanskoj kazališnoj dvorani. Nakon toga uslijedit će zasluženi odmor, a kazališna ekipa ponovno će se okupiti za tradicionalni Ljetni kamp Hawk City koji se već osmu godinu zaredom u Jastrebarskom održava krajem kolovoza.

Svi novi potencijalni glumci i glumice, i oni koji pohađaju 4. razred osnovne škole, ali i mlađi i stariji mogu se već sada javiti na mail kazaliste.skrabe@gmail.com te osigurati svoje mjesto u velikoj veseloj obitelji i ansamblu Kazališta Škrabe u sezoni 2024/2025!

VEZANI ČLANCI:

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije