Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Udruga Ljubav na djelu

Najbolji tenisači razveselili mališane u Klaićevoj

Foto: Udruga Ljubav na djelu
1/11
16.02.2021.
u 09:40

– Na ovaj dan šaljemo podršku svoj djeci oboljeloj od malignih bolesti, kao i njihovim obiteljima – rekla je predsjednica Hrvatskog teniskog saveza Nikolina Babić

  Da, poput njih, dobiju set, a nakon toga i cijeli meč protiv teške bolesti, poželjeli su jučer mališanima u Zavodu za dječju onkologiju i hematologiju bolnice u Klaićevoj hrvatske teniske zvijezde poput Marina Čilića, Mate Pavića, Ane Konjuh i Nikole Mektića. Na poziv udruge Ljubav na djelu na Međunarodni dan djece oboljele od malignih bolesti poslali su im videoporuke ohrabrenja, a usto i rekvizite te potpisane dresove.

– Na ovaj dan šaljemo podršku svoj djeci oboljeloj od malignih bolesti, kao i njihovim obiteljima – rekla je predsjednica Hrvatskog teniskog saveza Nikolina Babić

.Uz pružanje podrške roditeljima i djeci, cilj suradnje Udruge Ljubav na djelu i Hrvatskog teniskog saveza osvijestiti je javnost o ranoj prevenciji, statistikama izlječenja u Hrvatskoj, kasnim posljedicama kada djeca krenu u školu te mogućnosti gradnje novog odjela u novoj dječjoj bolnici. 

Foto: Udruga Ljubav na djelu

Ova Udruga je udruga roditelja djece oboljele od malignih i kroničnih bolesti koja se liječe u sklopu „Klinike za dječje bolesti Zagreb“ i KBC Zagreb. Udruga daje na raspolaganje besplatan smještaj obiteljima u tri apartmana u neposrednoj blizini KDBZ, pruža psihološku podršku, oporavak i inkuliziju djece kroz neurofeedback terapiju i terapiju igrom i pričom, podršku kroz davanje važnih informacija i savjetovanje obitelji, psihosocijalnu podršku cijeloj obitelji od samog početka liječenja te razne druge oblike podrške koja je prijeko potrebna djeci i obiteljima za vrijeme i nakon liječenja.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije