Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
inicijativa Vratite magnoliju

Na Trgu žrtava fašizma srušena još dva stabla, navodno su bila bolesna

Rušenje stabla na Trgu žrtava fašizma
Foto: Inicijativa Vratite magnoliju
1/5
14.09.2018.
u 10:34

Čini se da jer su sva stabla na Trgu žrtava fašizma posječena jer su prema nalazu inženjera iz Zrinjevca bila „bolesna“.

Jutros su srušena dva od tri preostala stabla na Trgu žrtava fašizma. Radi se o javorima koje su ljetos radnici Zrinjevca jako orezali. Sada kažu da su stabla bolesna. Čini se da jer su sva stabla na Trgu žrtava fašizma posječena jer su prema nalazu inženjera iz Zrinjevca bila „bolesna“.

Iz inicijative "Vratite magnoliju" se pitaju kakvi to stručnjaci rade u gradskom komunalnom poduzeću koje održava sve zelene površine u gradu Zagrebu kada se na jednom od najljepših gradskih trgova razboljelo baš svo zelenilo, ukupno 22 stabla i 20 grmašica, od kojih je jedna bila zaštićena i posebno vrijedna konopljika.

U priopćenju za medije ističu da je jučer popodne gradonačelnik je primijećen u nenajavljenom obilasku gradilišta s kojeg je nekoliko dana ranije kukavički pobjegao praćen sirenama i zvižducima aktivista koji već pola godine ukazuju na devastaciju Trga žrtava fašizma i od nadležnih traže odgovore. 

Jesu li stabla „pala“ kao osveta razljućenog gradonačelnika? Kada razmislimo o njegovom načinu ponašanja kada je pod pritiskom, lako moguće, zaključuju iz inicijative.

 

Komentara 11

ST
stefj
11:01 14.09.2018.

Interesantno je kako se te lijeve udruge odmah pobune kada se sruši jedno stablo, odmah im se pridruži Radnička fronta i slični, a nigdje ih nema kada pripadnici manjine maltretiraju i ugrožavaju živote građana...

BU
Budak
11:31 14.09.2018.

“Navodno” koja manipulacija.

IL
ilija26
20:03 14.09.2018.

Zamisli dva stabla manje, gotovo sada smo mrtvi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije