Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jeste li gladni?

Na Trgu bana Jelačića dijelili sendvič dug više od 15 metara

sendvič od 15 metara, portal
Foto: Leteći reporter Jakov Novak/VLM
1/9
01.10.2013.
u 11:42

Sendvič je napravljen od vege salame i kobasica s povrćem te s izvrsnim novim umakom koji nosi europsku V-oznaku.

Danas, na Svjetski dan vegetarijanstva, u 12 sati na Trgu bana Jelačića u Zagrebu Prijatelji životinja dijelili su vegetarijanski sendvič dugačak više od 15 metara, a onoga tko je pogodio točnu dužinu sendviča nagradili su vrijednim nagradama.

Sendvič je napravljen od vegetarijanske salame i kobasica s povrćem i poslužen s izvrsnim novim umakom koji nosi europsku V-oznaku. Kako bi potaknuli ljude na veganski način života, aktivisti udruge dijelili su građanima informacije i besplatne tiskane materijale, a potpisivala se i peticija za uvođenje vegetarijanskih obroka u javne institucije.

Danas Prijatelji životinja pokreću i Vege izazov i pozivaju građane da do 1. 11., Svjetskog dana veganstva, budu vegetarijanci ili, još bolje, vegani, a najupornije očekuju darovi iznenađenja. U povodu Svjetskog dana životinja s farmi, 2. 10. 2013., Prijatelji životinja prikazivat će na Trgu kralja Tomislava od 19 sati dojmljiv sinkronizirani kratki film '60 milijardi života'.

>>Heather Mills: Veganstvo je moja filozofija, dalo mi je novu šansu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije