Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
hrvatska mensa

Na testiranju IQ-a 50 Zagrepčana

Ispit
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
25.05.2015.
u 12:00

Sljedeće je testiranje na rasporedu 13. lipnja, a za njega je potrebno izdvojiti od 130 do 150 kuna.

Da saznaju jesu li možda budući članovi Mense, udruge visokointeligentnih osoba, Zagrepčanima omogućuje Hrvatska Mensa. Priliku za testiranje inteligencije već je proteklog vikenda iskoristilo 50-ak građana, a novo je testiranje na rasporedu 13. lipnja u 16 i 17 sati u Ulici grada Vukovara 58.

Za testiranje se nije potrebno pripremati, a provodi se pod nadzorom ovlaštenog psihologa koji prije početka ispita svima objasni upute. Ispit je pisani, a rezultati su tajni te dolaze ispitanicima poštom na kućnu adresu. Također, važno je napomenuti da rezultat ima međunarodno priznatu vrijednost, a na testiranje mogu doći svi stariji od 14 godina, osim onih koji su u zadnje dvije godine pristupili testiranju te onih koji su već ostvarili uvjet za učlanjenje u Mensu. Za testiranje se može prijaviti putem interneta na web stranicama Mense, www.mensa.hr ili na licu mjesta prije samog testiranja za koje je potrebno izdvojiti od 100 do 150 kuna.

Ključne riječi

Komentara 6

AN
antikamen
14:26 25.05.2015.

da li komentatori na političkim temama večernjakovog portala mogu dobiti popust od barem 50%, jer će stići "obraditi "samo oko pola pitanja?

Avatar think pink
think pink
17:26 25.05.2015.

150 kn za test inteligencije??? svatko tko na to pristane garatirano ima iq mani od broja cipela. dobar test.

PA
panco2
18:23 25.05.2015.

Treba uči u Ustav ,da je ovo testiranje obavezno za sve političare

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije