Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nema popravka

Na stajalištu već duže vrijeme stoji znak uz oštećeni šaht

Oštećena ploča
Snimio čitatelj
30.09.2013.
u 13:20

Obzirom da su dani sve kraći, čitatelj je odlučio "podijeliti" s nama, ali i s turistima u gradu, gdje ih čeka opasnost u Zagrebu.

Koga uopće brine što je taj šaht "pokvaren" točno na mjestu gdje se nalaze tramvajska vrata niskopodnih tramvaja? Zapitao se jedan naš čitatelj. 

- Možda nitko neće stradati pa se popravak odgađa sve dok netko ne strada Ili su novci za popravak potrošeni na plaće onih koji popravljaju pa ga više nema za popravke?

Obzirom da su dani sve kraći s dolaskom zimskim dana, čitatelj je odlučio "podijeliti" s nama, ali i s turistima u gradu, gdje ih čeka opasnost u Zagrebu.

>>Gornji grad zakrčen zbog radova

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije