Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽPC

Na radionici mlade uče poduzetništvu

poduzetnici
01.09.2010.
u 09:00

Volontirajući besplatno, nezaposleni bi trebali steći znanje i iskustvo – predlaže I. Kabaj

Zašto treba volontirati, kako pokrenuti vlastiti posao, kako uspješno voditi poduzeće, kako uspješno komunicirati, kako sebi postaviti prave ciljeve... pitanja su to na koja je polaznicima odgovore dala jučer održana radionica “Razvoj poduzetničkih vještina za mlade” u organizaciji Ženskog poduzetnog centra. O čemu je zapravo riječ?

– Radionica je osmišljena kao niz predavanja koja će mladima pomoći da u sebi prepoznaju poduzetnički duh i pobijede nezaposlenost. Cilj nam je potaknuti ih da razdoblje u kojemu traže zaposlenje iskoriste kako bi se usavršavali i stjecali kontakte – objašnjava voditeljica projekta Ivana Kabaj i navodi primjer produktivnog poduzetničkog razmišljanja.

– Umjesto da sjede kod kuće, ljudi bi se mogli uključiti u volontiranje i tako besplatno steći iskustvo i znanje te spriječiti intelektualno propadanje – predlaže ona i dodaje da se na radionice ŽPC-a u posljednje vrijeme javlja sve više ljudi. Što na sve to kažu jučerašnji polaznici?

– Ovakve su radionice jako korisne jer ti na jednome mjestu daju praktične savjete i niz informacija o poduzetništvu – kaže diplomirana novinarka Maja, koja je na radionicu došla na preporuku samoborske podružnice Hrvatskoga zavoda za zapošljavanje. (ir/VLM)

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije