Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
štand hrabre njuške

Na petom izdanju Made by: sajma kreativnosti može se udomiti i pas

Foto: MADE BY
1/12
01.12.2021.
u 16:52

Održava se 17. i 18. prosinca u Novinarskom domu

Biranje poklona za Božić nekolicini je pravi izazov. Oni koji vole rukotvorine i kreativne proizvode, možda baš idealan dar za bližnje pronađi na još jednom izdanju sajma Made by:. U međuvremenu su organizatori pokrenuli web platformu koja funkcionira kao virtualni sajam, a uz to ovoga puta će svoj štand imati udruga Hrabre Njuške.

Održava se 17. i 18. prosinca u Novinarskom domu na adresi Perkovčeva 2.

"Očekuje vas veliki izbor nakita, odjeće, torbi, ukrasa za dom, prirodne kozmetike, knjiga, keramike i modnih dodataka. Četrdeset umjetnika, dizajnera i kreativaca iz Hrvatske i regije pokazat će vam svoje proizvode i vrlo rado popričati s vama o materijalima, procesu izrade i svemu što vas zanima", poručuju organizatori.

Dobrodošli su i kućni ljubimci, a mogu se i usvojiti ondje iz udruge Hrabre njuške te donacijama i kupovinom proizvoda podržati njihov rad.

"Očekuje vas i savjetovanje o idealnim nijansama boja koje će provoditi Mia Belić, savjetnica za armokromiju i osobni stil, za koje se možete prijaviti preko društvenih mreža MADE BY: kreativnog kolektiva. Također ćemo vam predstaviti web platformu www.madeby-kk.com i Virtualni sajam na kojem možete kupovati ručno izrađene proizvode hrvatskih kreativaca", kažu organizatori.

Radno vrijeme sajma oba dana je od 10 do 20 sati, a ulaz je besplatan. Za ulaz je potrebno imati covid potvrdu o preboljenju, cijepljenju ili negativan test.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije