Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vikend-vodič

Na Jarunu Zagreb Open, na Bundeku rock opera Gubec - beg

'22.11.2009., Zagreb - Mozda posljednje suncane dane prije zime mnogi Zagrebcani su iskoristili za setnju maksimirskim parkom.  Photo: Boris Scitar/PIXSELL'
Foto: 'Boris Scitar/PIXSELL'
1/5
05.07.2013.
u 14:00

U ovom vodiču donosimo vam nekoliko ideja gdje i kako provesti vikend. Možete birati između triatlona, koncerata, predstave, izložbe i igraonice

Na Zagreb Openu zahtjevna utrka i za građane

Zagreb Open, natjecanja u triatlonu, u nedjelju 7. srpnja od 9.30 do 15 sati potpuno će preuzeti zagrebački Jarun. Različite utrke u nekoliko kategorija odvijat će se na asfaltnoj stazi oko jezera te na zapadnom dijelu Jaruna, kod mosta za otok s tribinom. Za one koji triatlon ne bi samo gledali bit će organizirana i utrka za građane \"Be A Hero\", koja uključuje sto metara plivanja, tri kilometra na biciklu te 800 metara trčanja. Cijena sudjelovanja je 50 kuna, a u nju je uključena okrepa.

Ovog vikenda posljednji koncerti na Ribnjaku

 

Na otvorenoj pozornici parka Ribnjak ove je subote, 6. srpnja, posljednji koncert 8. Park In Zagreba. U 20 sati nastupa Gatuzo, a sutra, na predzadnjem danu manifestacije, Spremište.

U Rudama u Samoboru 28. dani rudarske greblice

U Rudama u Samoboru u subotu i nedjelju održavaju se 28. dani rudarske greblice. Na manifestaciji posvećenoj tom kolaču moći će se posjetiti i rudnik po cijeni od 15 kuna.

Gubec - beg besplatno na Ljetnoj pozornici Bundek

Na ljetnoj pozornici Bundek ove će subote, 6. srpnja, kazalište Komedija izvesti kultnu rock-operu Gubec-beg. Predstava počinje u 21 sat, a ulaz je besplatan.

Violončelistica Nikolina Tičinović u paviljonu Jeka

Violončelistica Nikolina Tičinović ove će nedjelje, 7. srpnja, od 17 sati održati koncert u maksimirskom paviljonu Jeka. Posljednji je to koncert prije ljetne stanke i besplatan je.

Kajfešov brijeg

Sličice iz povijesti Črnomerca, stare fotografije i novinski izresci mogu se vidjeti na besplatnoj izložbi koja se otvara 6. srpnja u knjižnici Kajfešov brijeg u Ulici grada Gualdo Tadino.

Igraonice

Ljetne igraonice u Maksimiru za najmlađe, u organizaciji Centra za kulturu i informacije Maksimir, od 6. srpnja održavat će se svakog vikenda od 18 do 19 sati. Ove subote i nedjelje teme su besplatnih igraonica \"Leti pčela malena\", 6. srpnja, i \"Od pjesmica do brojalica\", 7. srpnja.

Najbolje od Cest is d\' Bestaa

Na izložbi u knjižnici Špansko – jug, Slavka Batušića 4, mogu se vidjeti najuspješnije fotografije poznatog uličnog festivala, besplatno, do kraja srpnja.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije