Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Utapanje

Na Jarunu se utopio 52-godišnji Zagrepčanin

utapanje
PIXSELL
24.08.2010.
u 17:13

Tijelo je prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku u Zagrebu da se ispita uzrok smrti.

Neven L. (43), zaposlenik Športsko-rekreacijskog centra Jarun, našao je u prekjučer prijepodne beživotno tijelo u jezeru, koje je plutalo. Poslije se ispostavilo da je riječ o 52-godišnjem Darku T. iz Zagreba, koji se, pretpostavlja se, utopio. Nesretnog muškarca prolaznici i kupači vidjeli su, prisjetili su se, kada je ulazio u vodu, no nitko nije vidio da se utopio ni prijavio da se dogodila nesreća. U očevidu nije utvrđeno da je riječ o nasilnoj smrti.

Tijelo je prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku u Zagrebu da se ispita uzrok smrti.

Tragediju na jezeru ovaj put nije uspjela spriječiti ni jarunska spasilačka služba, a nisu pomogla ni mnogobrojna upozorenja medija na opasnost ljetnih radosti, u kojima se može završiti kobno bez dobre tjelesne pripreme.

Da jarunsko jezero nije opasno samo za starije osobe, dokazala je i nesreća polovinom srpnja kada se u njemu utopio 25-godišnjak.

U Zagrebu se ljetos utopilo već nekoliko osoba, što bi trebalo biti dovoljno upozorenje građanima da u vodi budu nadasve oprezni.

Ključne riječi

Komentara 2

VI
Vito
07:38 25.08.2010.

U Zagrebu se ljetos utopilo već nekoliko osoba, što bi trebalo biti dovoljno upozorenje građanima da u vodi budu nadasve oprezni. No, zaboravlja se kako je država, na čelu s jahačicom jacom, zabranila školama učenje plivanja djece osnovnih škola.

MM
Mladen Miletić
19:45 29.08.2010.

Nitko u Hrvatskoj dansa nebi smio završti osnovnu školu a da nezna plivati u zemlji sa 6000 kilometra obale i najljepšega mora na balknau ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije