Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u lipnju

Na Jarun se vraća omiljeni Food Truck Festival

Food Truck Festival se vraća na Jarun
Foto: Food Truck Festival
1/4
23.05.2021.
u 11:42

Sve uz bogatu gastronomsku ponudu kamiona te live svirkama uličnih bendova, DJ-eva, pub kvizova, modnih buvljaka, gledanje tekmi i sve što vole najmlađi, mladi i stariji.

Jedan od najomiljenijih događanja u metropoli, vraća se i ovoga ljeta na Jarun. Riječ je, naime, o food truck festivalu koji je svoje prvo izdanje doživio prošle godine i odmah posjetitelje oduševio. Održat će se, kao i lani, na livadi tik do Aquarius kluba od 12. lipnja do 4. srpnja. 

Zagreb Food Truck Festival u svom prvom izdanju donio je veliko osvježenje na bogatu zagrebačku street food festivalsku scenu te se pozicionirao kao prvi Food Festival na Jarunu. Nastavak druženja u hladu jarunske prirodne oaze gdje će posjetitelji moći uživati u prekrasno uređenim tematskim ljetnim zelenim oazama, family, kid's, sports i chill piknik zonama, a sve uz bogatu gastronomsku ponudu kamiona te live svirkama uličnih bendova, DJ-eva, pub kvizova, modnih buvljaka, gledanje tekmi i sve što vole najmlađi, mladi i stariji.

"Uskoro najavljujemo naše gurmane i cugere kamiondžije, glazbeni program, dječije radionice, te još veći i bogatiji sadržaj drugog izdanja Food Truck Festivala. Reci frendu, burazu i seki, staroj i starom, ženi i mužu, curi i dečku, ma svima - Food Truck karavana uskoro kreće", vele organizatori.

Komentara 1

Avatar Gilles Auguste Kremer
Gilles Auguste Kremer
21:13 24.05.2021.

Osigurajte nenamjenske kredite u bankama na vrijeme, trebat će vam ako želite nešto pojesti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije