Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pratite nas i šaljite

Na Instagramu čitatelji označili već stotine fotki Zagreba

29.08.2013., Zagreb - Zagreb i okolicu u nekoliko dana pogodilo je sest manjih potresa s epicentrom oko mjesta Jablanovec i Gornja Bistra. Seizmolozi predvidjaju da bi u skoroj buducnosti Zagreb mogao pogoditi potres od 6,5 stupnjeva po Richteru sto je ne
Foto: Pixsell
04.02.2015.
u 09:41

Nastavite i dalje slati svoje fotke jer ćemo najbolje objaviti u tiskanom i internetskom izdanju, na stranicama rubrike Zagreb

Više od 300 fotografija označenih s #vecernji na Instagramu već prvoga dana otkako je na toj društvenoj mreži otvoren profil Vecernji_Zagreb te više od stotinu pratitelja toga profila, pokazuje da ste vi, čitatelji Večernjaka, voljni podijeliti svoje prizore grada, znamenitosti, portrete ljudi i sve što krasi život u našem Zagrebu.

Nastavite i dalje označavati svoje fotke Zagreba s #vecernji jer ćemo najbolje objaviti u tiskanom i internetskom izdanju, na stranicama rubrike Zagreb.

Ključno je, podsjećamo, da sliku označite s #vecernji. Pratite nas i dalje!

>> Kraljevski par posvetio se društvenim mrežama: Nakon Twitter profila otvorili i Instagram

Komentara 1

Avatar babinjak1984
babinjak1984
13:23 04.02.2015.

Koja glupost.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije