Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obožavatelji oduševljeni

Kraljevski par posvetio se društvenim mrežama: Nakon Twitter profila otvorili i Instagram

Kraljevska obitelj
Foto: Instagram
1/5
16.01.2015.
u 16:36

Čini se da su William i Kate konačno shvatili moć društvenih medija

Princ William, Kate Middleton i princ Harry ugodno su iznenadili svoje obožavatelje potpuno neočekivanim potezom – otvaranjem profila na društvenim mrežama.

U srijedu su otvorili Twitter profil, a samo dan nakon toga odlučili su se posvetiti i Instagramu. Zajednički profil otvorili su pod imenom Kensington Palace.

Sve većoj popularnosti društvenih medija kraljevski par nije se mogao oduprijeti. Konačno su shvatili kako su društvene mreže odlična platforma na kojoj mogu raditi na vlastitoj promociji. 

Iako su Instagram otvorili prije tri dana on već vrvi fotografijama njihovih profesionalnih obveza i javnih nastupa, a njihove objave prati više od 120 000 ljudi.

>>Princ William u centru za beskućnike iskritizirao suprugu Kate!

>>Kate Middleton u neviđenom izdanju zabavljala male izviđače

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije