Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
opet radovi

Na Dolcu do kraja tjedna popravljaju kanalizaciju

14.09.2015., Zagreb - Radnici Zagrebackog Holdinga rezu i raskopavaju novi nogostup trznice Dolac iako je nedavno frisko asfaltirana cijela ploha trznice. Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL
15.09.2015.
u 12:01

Nedostaci su otkriveni tek nakon što su u kolovozu obavljeni prvi radovi, zbog kojih su trgovci bili kratko preseljeni na Jelačić plac

Mjesec dana nakon što je uređena gornja ploha tržnice Dolac, a prodavači se vratili na svoja prodajna mjesta, radnici su ponovno angažirani. Još jučer započeli su tako s prekopavanjem novoga sloja asfalta kako bi sanirali nedostatke na odvodnom sustavu koji su se, poručili su iz Zagrebačkog holdinga, uočili tek nakon završenih radova na sanaciji.

–Riječ je o radovima na odvodnom sustavu kojima se odmah za vrijeme sanacije nije moglo pristupiti s obzirom na vremenske uvjete– pojasnili su iz Zagrebačkog holdinga.

Za vrijeme ovih novih radova, koji će koštati 90 tisuća kuna, prodavači s Dolca neće morati mijenjati lokaciju, kao što je to bilo tijekom prošlog mjeseca kada se tržnica bila privremeno preselila na Trg bana Josipa Jelačića.

I dok su s preseljenjem neki bili zadovoljni jer im je promet na središnjem trgu porastao, drugi nezadovoljni jer ih stalni kupci nisu mogli pronaći, iz Holdinga poručuju kako će ovi radovi biti gotovi do kraja tjedna i kako neće utjecati na normalno funkcioniranje tržne djelatnosti na Dolcu.

Komentara 1

LI
liliZG
12:26 16.09.2015.

sve normalno u državi Hrvatskoj

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije