Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kvartovsko druženje

Na Dan susjeda u Utrini skupljaju donacije za maligno oboljele

Zagreb: Praznik rada i lijepo vrijeme građani su iskoristili za roštiljanje i druženje na Jarunu
Jurica Galoic/PIXSELL
05.05.2022.
u 10:30

Svatko tko donira ulazi i u humanitarnu tombolu gdje može osvojiti nagrade, a dijele se četiri Amazinga paketa za iskustvo na trampolinima u trajanju od tri sata, ali i igračke, knjige, plišane igračke i rukotvorine maligno oboljelih osoba.

Sve generacije susjeda na Utrini okupit će se u subotu od 14 sati oko Sportskog rekreativnog centra Utrina s ciljem pružanja rekreativnih, zabavnih i kulturnih sadržaja da bi se susjedi bolje povezali i družili. 

- Susjedi u kvartu, zabava u startu - geslo je događaja kojeg stanovnici Utrine pripremaju za svoj Dan susjeda.

Događaj je humanitarnog karaktera, a organiziraju ga Krugovi, Centar za edukaciju, savjetovanje i humanitarno djelovanje. Skupljaju se donacije za maligno oboljele osobe i djecu te socijalno ugrožene obitelji. Svatko tko donira ulazi i u humanitarnu tombolu gdje može osvojiti nagrade, a dijele se četiri Amazinga paketa za iskustvo na trampolinima u trajanju od tri sata, ali i igračke, knjige, plišane igračke i rukotvorine maligno oboljelih osoba. 

Posjetitelji će moći pregledati sadržaj koji će potaknuti razne sudionike, primjerice umjetnike, sportaše, obrtnike i firme te susjede da postanu aktivni u kreiranju sadržaja lokalne zajednice. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije