Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Praznik

Na Dan neovisnosti trgovine i kafići rade

trgovački centar
Foto: Davor Javorović/Pixsell
07.10.2015.
u 08:50

Trgovački centri neće mijenjati radno vrijeme

Iako je većini Dan neovisnosti neradni dan, velik dio građana koji rade u trgovinama i ugostiteljstvu radit će uobičajeno.

Trgovački su centri otvoreni, jednako kao i veliki trgovački lanci iako su neki tek skratili radno vrijeme za nekoliko sati. Tako najposjećeniji Arena centar radi od 10 do 21 sat, dok kafići, restorani, slastičarnice unutar kompleksa te kino rade i iza ponoći.

Besplatni autobus vozit će prema redovitom rasporedu, a tim prijevoznim sredstvom privući će i u Supernovu u Buzinu te zaprešićkom Westgateu. Redovito rade i oba City Centera One.

Tržnice, Veletržnica i hladnjača, Zelena tržnica i sajmište Sesvete neće raditi

>>Na Praznik rada radimo, i to u potrošačkom ritmu

>>Pogledajte radno vrijeme trgovina 1. svibnja

Komentara 7

LA
larala
09:55 07.10.2015.

rad trgovackih centara praznikom samo je pokazatelj koliko smo kao ljudi dvolicni i sebicni...dokaz da živimo u državi u kojoj je ravnopravnost samo mrtvo slovo na papiru a, praznici, privilegija samo određenih, isto kao i adekvatno placanje rada blagdanom...

FI
fiona1412
09:20 07.10.2015.

Sutra će svi dušebrižnici koji se inače zalažu za neradne nedjelje i praznike pojaviti u tim trgovačkim centrima jer nemaju život niti znaju zabaviti svoju djecu na drugi način. Inače svakom djetetu je veoma zabavno hodati po dućanima dok super mame obavljaju kupovinu.

DU
Deleted user
09:59 07.10.2015.

u njemačkoj na državni praznik ne smiješ pomest stazu ispred kuće, u izraelu ne smiješ roštiljat ...................hrvatska je raj za mafiju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije