Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tookbook storytelling

Na Dan Europe pričajte i slušajte priče o - Europi

TookBook Storytelling
TookBook
07.05.2014.
u 13:39

U Café baru Kôta, Medulićeva 20, u petak je od 20 sati javno čitanje priča o Europi, ponajviše putopisa, u sklopu TookBook Storytelling Eventa. Bit će i portugalske glazbe

Željni ste drugačijeg izlaska, tijekom kojega će svi oko vas moći dobro čuti što pričate, a i to što pričate bit će vrijedno i zapaženo?

Tad se morate pojaviti u petak 9. svibnja, na Dan Europe, u Café baru Kôta, u Medulićevoj 20, na Tookbook Storytellingu - festivalu pričanja priča.

Od 20 sati u Kôti će se, naime, pričati o Europi kao prostoru kulture, običaja, ali i prostoru priča, objašnjavaju organizatori ovoga događaja, s naglaskom da se preferira putopisni žanr, pa pozivaju sve da javno podijele svoja iskustva, emocije i anegdote, bilo sa stvarnog ili nekog imaginarnog putovanja po Europi. Program je nazvan Europe Express.

TookBook je platforma za pričanje priča, s istoimenom e-knjižnicom, a iza nje je već uspješno prvo izdanje Storytellinga, nastalog u suradnji s novinarom, književnikom i scenaristom Velimirom Grgićem, radi promocije autora na zanimljivim lokacijama.

U petak će blagdan čitanja uz europski blagdan začiniti i portugalski gitarist Pedro Abreu i pjevačica fada Yoshka.

>>Hrvatska konačno dobila i elektroničku knjižnicu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije