Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sajam namještaja

Na Ambienti outlet paviljon i radionice

10.10.2012., Zagreb - Na Zagrebackom velesajmu otvorena 39. Ambienta, medjunarodni sajam namjestaja, unutarnjeg uredjenja i pratece industrije.  Photo: Tomislav Miletic/PIXSELL
15.10.2014.
u 08:30

Do 19. listopada zainteresirani mogu poslušati stručna predavanja i razgledati izložbe. Ulaz je danas besplatan, a ostale dane naplaćivat će se 25 kuna

Outlet paviljon, izložbeni prostor namijenjen predstavljanju radova mladih dizajnera i onaj rezerviran za izlaganje novih trendova u industriji namještaja tri su tematske cjeline koje ove godine čine 41. Ambientu.

Međunarodni sajam namještaja, unutarnjeg uređenja i prateće industrije posvećen je domaćoj drvnoj industriji, a na više od 20 tisuća četvornih metara u pet paviljona Zagrebačkog velesajma svoje će proizvode od danas izložiti više od 180 izlagača iz Hrvatske i 19 zemalja svijeta.

Do 19. listopada zainteresirani će moći poslušati stručna predavanja, razgledati izložbe, dok će najmlađi moći na razne radionice. Danas je ulaz besplatan, dok za ostale dane ulaznica stoji 25 kuna.

Radno vrijeme Ambiente je od 10 do 19 sati.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije