Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zumbathon

Muškarci zaplesali zumbu za žene

Zumba
Foto: Nina Đurđević/PIXSELL
1/2
26.10.2014.
u 18:45

Humanitarnom akcijom poslana je poruka o važnosti prevencije raka dojke i grlića maternice.

Potaknuto brzim ritmovima, više od 200 građana zaplesalo je u jučer zumbu na krovu Muzeja suvremene umjetnosti (MSU) poslavši tako poruku o važnosti prevencije raka dojke i grlića maternice. U humanitarnoj akciji Zavoda za javno zdravstvo i plesne udruge '2 step Zagreb' pod nazivom Zumbathon za žene zaplesali su i muškarci.

– Znamo mi i bolje, ali uhvatila nas je trema pred ovoliko žena – rekli su Dean, Saša i Vladimir koji su plesom osvojili besplatnu mamografiju za svoje žene. 

Tijekom akcije građanke su se imale priliku i informirati o mogućnostima pregleda, prevencije i liječenja. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije