Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neizvjesna sudbina

Mučna priča o propasti omiljene zagrebačke trgovine: Stečaj traje 23 godine, Grad je izgubio pola milijuna

26.10.2023.
u 09:50

Stečajni upravitelj ne javlja se na telefon, 291 djelatnik prošle je godine u prosjeku zaradio 5737 kuna mjesečno i to u bruto iznosu, a Nama, nekadašnji ponos i jedna od najprepoznatljivijih zagrebačkih trgovina u stečaju je od 2000. godine. Prema lanjskom financijskom izvješću, dužna je više od 75 milijuna kuna.

Komentara 7

Avatar messerschmidt
messerschmidt
10:37 26.10.2023.

Koliko se stečajnih direktora naredalo? Koje su im naknade bile?

PA
Pahor
11:21 26.10.2023.

Robne kuce dolaze izvana, kupe zemlj8ste, sagrade prodajni centar i posluju pozitivno, zarađuju. Nama ima robne kuce na kljucnim, najprometnijim lomacijama u gradu i radi s gubicima. Suludo koliko nesposobnosti i kriminala ima kod nas

DE
Dex
11:27 26.10.2023.

problem je u tome što su NAMA robne kuće na atraktivnim lokacijama pa je jedini cilj otjerati ih u likvidaciju pa onda sve podobni kupiti za 1 euro a država će ionako sve dugove namiriti na račun poreznih obveznika. Sama vrijednost zgrada i zemljišta na Trgu bana Jelačića i ona na Kvatriću višestruko u vrijednosti premašuju navodni dug ... a gdje su još ostali lokaliteti .... nekome je iz HDZ-a u interesu to budzašto ukrasti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije