Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZIMSKA SLUŽBA

Može se na Sljeme, cesta otvorena za osobna vozila i autobuse

Sljeme
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
29.12.2014.
u 14:15

Grad i dalje čisti svih 227 ralica, a najviše ih je u podsljemenskoj zoni

Sljemenska cesta, jedina koja je ostala neprohodna nakon jučerašnje snježne mećave, ponovno je otvorena. Od podneva na Sljeme tako mogu osobni automobili, a prije 20 minuta i ZET je krenuo s redovitom vožnjom.

Zimska služba najviše je problema imala sa sljemenskom cestom zbog količine snijega, ali i snježnih nanosa, pa je više ekipa radilo na čišćenju. Svih 227 ralica i dalje je na terenu diljem Zagreba, a intenzitet čišćenja pojačan je u podsljemenskoj zoni gdje su još neke ulice pod snijegom.

– Gotovo je cijeli grad čist, još je ostalo nekoliko ulica u brdskim predjelima za koje su se čekala specijalizirana vozila budući da ih ralice nisu mogle očistiti – objasnio je Vlado Suša, glasnogovornik Zagrebačkih cesta.

>>Pratili smo noćne ralice: 'Čistimo odmah jer ako se snijeg smrzne na cesti...'

Komentara 1

GR
gruzija
17:44 29.12.2014.

velika radost sto mogu autom na Sljeme, a nasa zicara stoji nema se za nju novaca ,jos uvijek neka se Bandic srami uzeo je nesto sto nikako nije imao pravo , a novac s kojim se mogla urediti zicara naa zadovoljstvo svih zaljubljenika u Sljeme djelio je sakom i kapom Dinamu i Ciboni. Neka ga je sram

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije