Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
za niku iz lekenika

Motoristi 'naoružani' darovima kod dječaka koji se bori s tumorom

'04.09.2013., Zagreb - Petnaestak motociklista iz Zagreba i okolice krenulo je s parkiralista benzinske postaje OMV na Aveniji Veceslava Holjevca prema Lekeniku gdje ce uruciti rodjendanske poklone de
'Davor Puklavec/PIXSELL'
Autor
Mateja Šobak/VLM
05.09.2013.
u 11:47

Dječak od teške bolesti boluje već šest godina, a njegova obitelj živi samo od jedne plaće, očeve. Darove dobiva za svoj rođendan

\"Naoružani\" darovima i kolačima, a prije svega, dobrom voljom, petnaestak motorista jučer je odlučilo za rođendan razveseliti devetogodišnjeg Ninu Zeca, koji se šestu godinu bori s tumorom jetre. Playstation, bicikl, medvjedići, ali i brojne druge igračke natovarili su na svoje motore i točno u 17 sati krenuli put Lekenika u kuću Zecovih.

– Nismo iz istih klubova, niti iz istih gradova. Povezuje nas samo jedan cilj, a to je pomoć obitelji koja živi vrlo teško – objasnio je inicijator akcije motorist Hrvoje Lazić te dodao da se u posjet Nini spremaju već neko vrijeme, a upravo je njegov rođendan bio pravi povod da konačno i dođu.

Ne planiraju stati samo na ovom jednom posjetu, a motoristi, koji s hrabrim devetogodišnjakom dijele veliku ljubav, onu prema motorima, javnost žele senzibilizirati kako bi što više ljudi pomoglo obitelji Zec koja ima šestero djece te žive od jedne plaće. Da se motoristi spremaju na put, Nino nije znao, a niti se tome nadao jer mu je rođendan tek sutra. Ali motoristi svoje uzbuđenje nisu mogli skriti. Nestrpljivo su čekali kad će krenuti dati dječaku ono što su za njega sakupili.

– Na kraju, najuzbuđeniji je bio Nino kojem su svidjeli svi darovi, ali nekako najviše ipak motori – rekao je Lazić. 

>>Još 800 tisuća kuna treba obitelji Šišak

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije