Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Trešnjevka i V. GORICA

Motociklist i starica na biciklu teško ozlijeđeni u dvije nesreće

hitna pomoć
Kristina Štedul-Fabac/PIXSELL
12.12.2013.
u 12:13

Starica (70) stradala je dok je upravljala biciklom kolnikom Ulice Matice hrvatske u Velikoj Gorici

Vozač motocikla i starica jučer su zadobili teške tjelesne ozljede u dvije prometne nesreće.

Prva se dogodila u 15 sati na Trešnjevci. Ondje se, javlja zagrebačka policija, 47-godišnjak koji je upravljao Opel Astrom zagrebačkih registarskih oznaka pokušao uključiti u promet prelazeći s parkirališnog prostora Ozaljske ulice na kolnik. Tom prilikom naletio je na motocikl Hondu zagrebačkih registarskih oznaka kojim je upravljao 40-godišnjak. Vozač motocikla teško je ozlijeđen dok je putnica na motociklu zadobila lakše ozlijede. Liječnička pomoć pružena im je u KBC Sestre Milosrdnice.

Starica (70) stradala je dok je upravljala biciklom marke Rog kolnikom Ulice Matice hrvatske u Velikoj Gorici. Dolaskom do pješačkog prijelaza u Kolarovoj nije se zaustavila i propustila sva vozila preko obilježenog pješačkog prijelaza te je na nju naletio osobni automobil marke Hyundai Accent zagrebačkih registarskih oznaka kojim je upravljao nepoznati vozač. U nesreći je teško ozlijeđena, a liječnička pomoć pružena joj je u Klinici za traumatologiju.

>>Honda sletjela s ceste, ženu izvukli vatrogasci

Komentara 3

PP
pivodavac.pivodavac
12:33 12.12.2013.

koliko ja znam da se pješačkim prelazom nesmije voziti

Avatar Bell940
Bell940
14:15 12.12.2013.

Opet se je pokazalo da su vozači telci i da ne gledaju u prometu nis osim gde je murija. 25 godina zatvora je malo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije