Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Popularni kviz: Nenad Mudrinić osvojio pola milijuna kuna

Moja supruga Renata danas me voli još više!

Nenad Mudrinić
23.11.2009.
u 17:51

Profesor iz Velike Gorice u stolcu nasuprot Tariku Filipoviću osvojio je 500 tisuća kuna. Otada neprekidno slavi i razmišlja kako pametno potrošiti novac.

Dvije godine nakon što je u kvizu “Tko želi biti milijunaš?” Mira Bićanić iz Virovitice osvojila milijun kuna, u stolac nasuprot voditelja Tarika Filipovića u nedjelju je ponovno sjeo čovjek koji je otvorio milijunsko pitanje. On je Nenad Mudrinić, 38-godišnji profesor geografije i povijesti u Zrakoplovnoj školi u Velikoj Gorici, a kući je ponio “samo” 500.000 kuna jer odgovor na pitanje koji je od kemijskih elemenata najmanje zastupljen u ljudskom tijelu nije znao.

– Prvo sam bio šokiran, zatim i euforičan. A sada sam tužan jer nisam osvojio milijun i dobro sam proučio sve o ljudskom tijelu – našalio se Nenad i otkrio nam što mu se u životu promijenilo nakon dobitka.

– Najbolje je od svega što mi se čini da me supruga Renata danas voli više nego prije! Klinci Nika (6) i Andrej (4) sav novac preračunali su u igračke. A ja se bavim mišlju da kupim stančić u Zagrebu i nastavit ću, kao i do sada, ići na kvizove – kaže Nenad koji je u emisiji “1 protiv 100” osvojio 100 tisuća, a u “Najslabijoj karici” kod Daniele Trbović 50 tisuća kuna.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije