Naslovnica Zagreb ZG Vijesti

Moja supruga Renata danas me voli još više!

Profesor iz Velike Gorice u stolcu nasuprot Tariku Filipoviću osvojio je 500 tisuća kuna. Otada neprekidno slavi i razmišlja kako pametno potrošiti novac.
23. studenoga 2009. u 17:51 0 komentara 39 prikaza
Nenad Mudrinić

Dvije godine nakon što je u kvizu “Tko želi biti milijunaš?” Mira Bićanić iz Virovitice osvojila milijun kuna, u stolac nasuprot voditelja Tarika Filipovića u nedjelju je ponovno sjeo čovjek koji je otvorio milijunsko pitanje. On je Nenad Mudrinić, 38-godišnji profesor geografije i povijesti u Zrakoplovnoj školi u Velikoj Gorici, a kući je ponio “samo” 500.000 kuna jer odgovor na pitanje koji je od kemijskih elemenata najmanje zastupljen u ljudskom tijelu nije znao.

– Prvo sam bio šokiran, zatim i euforičan. A sada sam tužan jer nisam osvojio milijun i dobro sam proučio sve o ljudskom tijelu – našalio se Nenad i otkrio nam što mu se u životu promijenilo nakon dobitka.

– Najbolje je od svega što mi se čini da me supruga Renata danas voli više nego prije! Klinci Nika (6) i Andrej (4) sav novac preračunali su u igračke. A ja se bavim mišlju da kupim stančić u Zagrebu i nastavit ću, kao i do sada, ići na kvizove – kaže Nenad koji je u emisiji “1 protiv 100” osvojio 100 tisuća, a u “Najslabijoj karici” kod Daniele Trbović 50 tisuća kuna.

VISERA
EU FONDOVI
Inovacije: Radimo na razvoju robota koji će mnoge poštedjeti zamornog pretipkavanja podataka
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.